ARXIU GRÀFIC


Persepectiva de l'Escola Sant Genís i Santa Agnès després de la nova construcció. El contrast entre les arrels i l'actualitat, dos etapes que caminen juntes cap al futur.


Els dos edificis que conformen l’escola Sant Genís i Santa Agnès tenen una antiguitat de més de 50 anys. En conseqüència, les instal·lacions no disposen dels equipaments necessaris. És més, els edificis del Carrer de la Vila s’han vist afectats pel pas del temps de manera que l’activitat educativa aquí difícilment es pot qualificar de 100% segura. El resultat és que l’edificació en qüestió no aguantaria gaires anys més en el seu estat actual. Les mancances arquitectòniques són evidents i el risc d’accident és present. 
Antiga escola Santa Genís i Santa Agnès.

5 comentaris:

 1. Tanc maco que es aquest col.legi hi ara l'han fet davant de la Rectoria, espatllant tot l'encant de la part antigua del poble.

  l'aquitecte no podia haver pintat pitjor el colors de la nova escola, tant estudiar per arribar aqui, quina pena.
  Llavors diuen que s'ha de mirar per respectar els llocs rústics i els arquitectes son els primers de no fer-ho. Al menys aquet, i a sobre voldrà cobrar per haver fet això.

  ResponElimina
 2. Ami Magradaba la escola hi e anat des de patita ara faig primer d'EOS hi en fa pena que la tirin per quatre butigetes es molt trist buenu la escola esra bella hi ja no es pot fer res esperu que no tirin laltre mai.
  Eimma Addahri

  ResponElimina
 3. Jo trobu que els culos estan bé el arquitectes an fet lu nque an pugut usentu a la jent que no li agradi.
  Eimma Addahri

  ResponElimina
 4. mirem d'escriure tal com s'ha d'escriure.
  A mi tampoc m'agrada gaire l'estil escollit, però veig que hi estan molt bé.

  ResponElimina
 5. Algú d'aquests tres pilars on continuament es parla, (que ja em puc imaginar quins són: Arranz, Sayós i Jordà) és capaç de demostrar-me que s'estan venent els pisos a preu de cost???

  jajajaja!! Aquests es deuen pensar que som tontos! i més amb l'historial d'aquests tres pilars!

  ResponElimina